loading...

aktuellt

god jul och gott nytt år!

2018 har varit en händelserikt år på TILLT: två nya anställda, en pensionsavgång och ett nyformulerat uppdrag från Västra Götalandsregionen.
Nu blickar vi framåt, vi ser fram emot att arbeta med klimatfrågan och börjar arbeta mer intensivt med jämställdhet. Vi planerar dessutom hur konstnärer ska turnera i Europa och möta människor kring konst, integration och humor.
Vi hoppas att vi möts under 2019!

vårt första år som eu-desk

I år har EU-desken stöttat 6 projektansökningar, allt från att utveckla en app för historisk musik, till hur kreativitet kan bidra till hållbara matsystem för framtidens städer, utveckling av nya affärsmodeller för teatrar, utbildning inom genus och ledarskap för kvinnliga konstnärer, utbildning för musiker som vill arbeta i olika branscher samt hur konstnärer och kreatörer kan samarbeta med forskare för att tillgängliggöra forskningsresultat. Bra jobbat med ansökningarna!

Nästa år planerar vi bland annat en budgetworkshop den 26 februari. Vill du veta mer om detta eller våra kommande aktiviteter, anmäl dig här eller maila till Tiago eller Johanna.

Borderline Offensive-projektets turné i Europa 2019

Under 2019 kommer 4 konstnärliga projekt som skapats inom Borderline Offensive turnera runt hela Europa, inklusive Sverige. TILLT kommer att samarbeta med olika lokala och regionala kulturaktörer för att ta emot projekten och bidra till social och kulturell utveckling i Västra Götalandsregion.
Kortfattad information om varje projekt hittar du här.
Fördjupad information om varje projekt och hela Borderline Offensive hittar du här.