Info- och inspirationsträff

TILLTs EU-stöd bjuder in till en informations- och inspirationsträff med internationella gäster om litterära EU-stöd!
Programmet pågår mellan kl 14.00-16.00, därefter blir det mingel med möjlighet att nätverka och prata vidare. Kanske träffar du någon som kan bli en framtida projektpartner?

Fri entré men obligatorisk föranmälan till info@goteborgslitteraturhus.se
Varmt välkommen till Göteborgs Litteraturhus den 10:e juni kl 14:00-17:30.

Program

MEDVERKANDE:
Ana Schnabl är redaktör för den europeiska plattformen Versopolis, som skapar nya möjligheter för poeter genom att finansiera översättningar, publikationer och resor till litteraturfestivaler. 

Kim van Kaam är talangutvecklingschef på CELA (Connecting Emerging Literary Artists), ett talangutvecklingsprojekt för författare som erbjuder en europeisk kontext för en ny generation av litterära kreatörer. 

Anna och Kim, Versopolis och CELA är inbjudna av TILLT och Göteborgs litteraturhus för att berätta om sina projekt. Idén är också att inspirera staden och regionens litterära aktörer till att utveckla sina europeiska samarbeten. Efter presentationerna hålls rundabordssamtal med fokus på hur det litterära Göteborg kan utvecklas när det kommer till att främja skrivande och läsande.

Olav Fumarola Unsgaard, programansvarig på Göteborgs litteraturhus, kommer vara konferencier och hålla i programmet.

Programmet vänder sig i första hand till personer som arbetar med böcker, litteratur- och kulturprojekt. Vid mån av plats är det även öppet för allmänheten. Obligatorisk föranmälan. Efter programmet slut är det mingel och enklare buffé kommer att serveras. Programmet kommer hållas på engelska.

Plats: Göteborgs Litteraturhus, Lagerhuset, Heurlins Plats 1 Göteborg
När: 10:e juni kl 14:00-17:30.
Anmälaninfo@goteborgslitteraturhus.se
Kostnad: Kostnadsfritt.
Information: Johanna Ivstedt, TILLT, 0721-92 92 02, johanna@tillt.se
Läs mer om TILLTs EU-stöd här!