Konstnärliga interventioner i organisationer av Ulla Johansson Sköldberg

Fallet TILLT - en föregångare i branschen.

Äntligen!
"Äntligen kommer boken att vara klar efter ca 5 års arbete" säger Ulla Johansson Sköldberg.

Den här boken handlar om TILLT, ett företag som arbetar med ”konstnärsdrivet  utvecklingsarbete” – och som troligen är det företag i världen som har mest erfarenheter av detta.
 
Boken är både teoretisk och empirisk. Den diskuterar vad konst är och vad konstnärliga interventioner i företag är och vad de kan leda till.
Den innehåller också ett antal olika ”ironiska analyser” av TILLT:s verksamhet, mot bakgrund av en teoretisk diskussion av hur ironi kan användas som konstruktiv trop. Dessutom får läsaren vara med om en antropologisk resa i två sk innovationslabb.

Miniföresläsning
Ulla Johansson Sköldberg kommer att presentera boken vid en cirka halvtimmeslång miniföreläsning som startar klockan 16.

Det finns under eftermiddagen möjlighet att köpa boken till reducerat pris.

Ja, jag kommer på boksläppet!

Ulla Johansson Sköldberg

Ulla Johansson Sköldberg, fil dr, är pensionerad professor i design management vid HDK (Högskolan för Design och Konsthantverk vid Göteborgs Universitet).
Dessförinnan var hon docent vid Handelshögskolan och grundare samt föreståndare för Business & Design Lab, ett samarbete mellan Handelshögskolan och Konstnärliga fakulteten.